RING FÖR TIDSBOKNING 

042-13 62 32

TANDHYGIENIST OCH FÖREBYGGANDE TANDVÅRD

Hos vår tandhygienist i Helsingborg får du hjälp med grundlig tandrengöring och information om hur du sköter din munhygien på bästa sätt. Allt för att dina tänder ska hålla sig friska och problemfria!


TA HJÄLP I TID

Förebyggande tandvård är A och O för den som vill ha friska tänder. Vår tandhygienist hjälper dig motverka karies och tar bort tandsten så du undviker problem i framtiden. Vi hjälper dig med tandvård där det är svårt att komma åt och erbjuder extra fluorskydd för att förebygga bakteriebeläggningar. Vid infekterat tandkött kan vi även rekommendera antibakteriell behandling över en längre tid.


VI BEHANDLAR TANDLOSSNING

Parodontit, eller tandlossning, är en tandsjukdom som orsakas av bl.a. en bakterieinfektion i tandfästet. Symptomen är blödande tandkött vid tandborstning eller att tänder känns lösa eller rörliga.
Vid behandling av parodontit utför vi en djupgående rengöring av tänder och tandfickor under bedövning med stödbehandling och uppföljningar för att undvika att sjukdomen kommer tillbaka. Vi lär dig hur du på bästa sätt fortsättningsvis sköter din munhygien.


BOKA TID HOS OSS

Hos Baldetorp Tandvård i Helsingborg får du alltid ett personligt bemötande i en lugn och trygg miljö. Boka ditt besök idag genom att ringa oss eller maila – eller fyll i formuläret på hemsidan så hör vi av oss.


Välkommen till Baldetorp Tandvård i Helsingborg!

KONTAKTINFORMATION

Gasverksgatan 9

25225 Helsingborg


042 - 13 62 32

info@baldetorptandvard.se

ÖPPETTIDER 
Mån - Tis: 8:00-17:00

Ons - Tors: 8:00-16:00

Fre: 8:00-14:00